5
2
1
3
4
Αναχώρηση:

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

4 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 260 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 317 €

«Αγίου Πνεύματος στο νησί της Αφροδίτης»

ΠΛΑΚΑ – ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑ – ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ – ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

1η Ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη)  – Μήλος

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τη Μήλο (07.00). Άφιξη στον Αδάμαντα και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Γύρος Νησιού // Πλάκα – Ρωμαϊκό θέατρο – Κατακόμβες – Παπάφραγκας – Σαρακήνικο – Αδάμας

Αναχώρηση μετά το πρωινό, για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα του νησιού. Θα επισκεφτούμε την Πλάκα, πρωτεύουσα του νησιού και θα απολαύσουμε την μοναδική θέα από τη θέση Μαρμαρά. Θα συνεχίσουμε για το χωριό Τρυπητή όπου βρίσκεται το Ρωμαϊκό Θέατρο και οι μοναδικές στον τόπο μας Κατακόμβες, πρωτοχριστιανικό νεκροταφείο του 2ου αιώνα και το μέρος της εύρεσης της Αφροδίτης της Μήλου που κοσμεί το Λούβρο. Συνεχίζουμε για τον Παπαφράγκα. Δίπλα στα ερείπια της αρχαίας πόλης της Φυλακωπής βρίσκονται οι τρεις σπηλιές του Παπαφράγκα. Η επόμενη στάση μας στο Σαρακήνικο, θα μας κάνει να φανταστούμε πώς θα ήταν το φεγγάρι πάνω στη γη. Ένα τοπίο μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη, με λευκούς λοφίσκους ανάμεσα σε πλατώματα και πλήρη απουσία βλάστησης. Ολοκληρώνουμε την εκδρομή μας στον Αδάμαντα με την επίσκεψή μας στην Αγία Τριάδα με τις περίφημες αγιογραφίες, φιλοτεχνημένες από τους Σκορδίληδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Θαλάσσιος Γύρος Νησιού (Προαιρετική Περιήγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προαιρετική θαλάσσια περιήγηση (έξοδα ατομικά). Τα παραδοσιακά καΐκια ξεκινάνε από τον Αδάμαντα νωρίς το πρωί και επιστρέφουν αργά το απόγευμα πραγματοποιώντας τον εκπληκτικότερο γύρο του νησιού στην Ανατολική Μεσόγειο. Όποιοι αποφασίσουν να συμμετέχουν θα κολυμπήσουν στις υπέροχες παραλίες και σπηλιές όπου είναι αδύνατη η πρόσβαση από στεριά, θα δούνε τις Αρκούδες, το Κλίμα, το Βάνι, τη Συκιά, το Κλέφτικο και τα εγκαταλελειμμένα θειωρυχεία. Όποιος δεν ακολουθήσει την προαιρετική θαλάσσια περιήγηση, θα έχει ελεύθερο χρόνο για μπάνιο ή βόλτα στο νησί. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Αδάμαντας – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον Αδάμαντα. Θα πρέπει να δοκιμάσουμε τα «πιταράκια», ντόπια τυροπιτάκια και το κουφέτο γλυκό κουταλιού από μέλι, κολοκύθι και αμύγδαλο. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να δοκιμάσουμε την φημισμένη «καρπουζόπιτα» της Μήλου. Χρόνος για τελευταίες αγορές, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά (16.00). Επιστροφή με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης: Πειραιάς – Μήλος – Πειραιάς.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στον Αδάμαντα, στο ξενοδοχείο Milos Hotel με πρωινό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 0,50 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.