1
2
3
4
5
6
Αναχώρηση:

Παρασκευή 2 Ιουνίου

5 ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 270,00 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 340,00 €

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ στη Σαμοθράκη

Καβάλα – Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη

1η ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Καβάλα

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Πρώτη μας στάση στα Καμένα Βούρλα, για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζοντας θα πραγματοποιήσουμε στάση καθοδόν για μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη στην Καβάλα αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Καβάλα – Σαμοθράκη

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας. Χρόνος για περιήγηση και καφέ στην όμορφη πόλη της Καβάλας. Στη συνέχεια άφιξη στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση για τη Σαμοθράκη. Άφιξη μετά από 2 ώρες περίπου. Η  Σαμοθράκη είναι νησί μοναδικό, με το ψηλότερο βουνό στο Αιγαίο, το όρος Σάος και το μεγαλύτερο πλατανόδασος στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζεται από πλούσια βλάστηση, πεντακάθαρα νερά, καταρράκτες, ιαματικές πηγές, παραδοσιακούς οικισμούς και χωριά που μας γυρίζουν πίσω στον χρόνο και συνθέτουν ένα ιδιαίτερο τοπίο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Σαμοθράκη

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας, για να πραγματοποιήσουμε το γύρο του νησιού ξεκινώντας την επίσκεψη μας από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, προστάτιδα του νησιού, η οποία λειτουργεί από το 1875 και είναι η παλαιότερη του νησιού. Το σπουδαιότερο κειμήλιο, όπως και όλων των εκκλησιών της Σαμοθράκης, είναι οι κάρες των Πέντε Νεομαρτύρων της Σαμοθράκης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο στην Παλαιόπολη και συνεχίζουμε για τα Θέρμα ή Λουτρά, περιοχή φημισμένη για τις ιαματικές θειούχες πηγές και τη πυκνή βλάστηση με τα πλατάνια, τις καστανιές και τους μικρούς καταρράκτες. Χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί τα ιαματικά λουτρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και προαιρετική μετάβαση στο όμορφο λιμάνι Καμαριώτισσας για περιήγηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 4η ημέρα: Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη

Αναχώρηση μετά το πρωινό για να συνεχίσουμε την περιήγηση μας στο όμορφο νησί. Ακολουθώντας μια νότια διαδρομή, θα καταλήξουμε στην Παχιά Άμμο, την πιο γνωστή παραλία της Σαμοθράκης. Χρόνος για μπάνιο και στη συνέχεια μετάβαση στον Προφήτη Ηλία, με τα αιωνόβια πλατάνια και τη μοναδική θέα. Παραμονή για το μεσημεριανό μας φαγητό σε επιλεγμένη ταβέρνα. Σας προτείνουμε τη σπεσιαλιτέ του νησιού, κατσικάκι γεμιστό.  Το απόγευμα άφιξη στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη και το ξενοδοχείο μας. Χρόνος για τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Αλεξανδρούπολη – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το δρόμο της επιστροφής, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη.
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Καβάλα στο ξενοδοχείο Esperia 3* με πρωινό.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σαμοθράκη στο ξενοδοχείο Samothraki Village 3* με ημιδιατροφή.
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη στο ξενοδοχείο Astir Egnatia Alexandroupoli 4* με πρωινό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.

 • Ποτά, φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα.

 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.