Rome-Beauty
22
44
Colosseum
rome1
33
Rome2
Rome3
??????
Αναχώρηση:

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

7 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 455 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 600 €

7ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) – ΠΑΤΡΑ (διανυκτέρευση εν πλω) 

Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Πάτρα, με ενδιάμεση στάση καθ” οδόν. Επιβίβαση στο πλοίο  και αναχώρηση (στις 17:30), τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Χρόνος για να απολαύσετε τις ανέσεις του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ – ΡΩΜΗ (Βραδινή Πανοραμική Ξενάγηση)

Άφιξη στην Ανκόνα (στις 16:30) και αναχώρηση για τη Ρώμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια, αναχώρηση για νυχτερινή πανοραμική ξενάγηση (Rome by Night), στην Αιώνια Πόλη. Μια ξεχωριστή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης ανάμεσα στα φωταγωγημένα κτίρια της, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ (Ξενάγηση Πόλης) 

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ξενάγηση στη Ρώμη. Ξεκινάμε από το μεγαλοπρεπές Κολοσσαίο, κατασκευασμένο από το 75μ.Χ., χωρητικότητας πάνω από 50.000 θεατών, με 80 εισόδους, τόπο θυσίας πολλών δούλων-μονομάχων αλλά και πολλών χιλιάδων άγριων ζώων. Συνεχίζουμε με την Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, το λόφο του Καπιτωλίου και που ακόμα χρησιμοποιείται ως η Έδρα της Κυβέρνησης, την πιάτσα Βενέτσια, με το μνημείο του βασιλιά Βιτόριο Εμανουέλε και το περίφημο Παλάτσο Βενέτσια, από το μπαλκόνι του οποίου ο Μουσολίνι ανακοίνωσε την επίθεση εναντίον της Ελλάδας. Επόμενος σταθμός το Αυρηλιανό τείχος, κτισμένο από το 270-273, υπό το φόβο των βαρβαρικών επιθέσεων εναντίον της Ρώμης και η Βία Βένετο, ένας απλός δρόμος που κληροδότησε στη Ρώμη ο Βιτόριο Βένετο, και που προορίζονταν για ξενοδοχεία πολυτελείας αλλά που τον πήρε ο Φελίνι και τον έκανε παγκόσμιο σύμβολο της “Dolce Vita”. Η επόμενή μας στάση θα είναι στη διάσημη Φοντάνα Ντι Τρέβι όπου μπορούμε να ρίξουμε ένα νόμισμα, που κατά την παράδοση θα μας φέρει ξανά στη Ρώμη. Λίγο πιο πέρα βρίσκονται τα διάσημα ισπανικά σκαλιά, Πιάτσα ντι Σπάνια, όπου γίνονται οι περίφημες επιδείξεις μόδας. Θα περάσουμε από τη Βία ντέι Κοντότι, όπου βρίσκονται όλοι οι διάσημοι Οίκοι Υψηλής Ραπτικής. Εκεί βρίσκεται και το πιο διάσημο και παλιό καφέ της πόλης, που δεν είναι άλλο από το καφέ Γκρέκο. Τέλος θα καταλήξουμε στην Πιάτσα ντελ Πόπολο, όπου βρίσκεται ένας από τους δώδεκα αιγυπτιακούς κίονες που υπάρχουν στην πόλη. Λίγα μέτρα πιο πέρα κυλάει το ποτάμι της Ρώμης, ο Τίβερης, μια εικόνα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη και μεσαιωνική Σιένα. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης με το υπέροχο δημαρχείο και τον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια, αναχώρηση για τη Φλωρεντία, όπου θα επισκεφθούμε τον επιβλητικό καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών,  το Βαπτιστήριο, την πιάτσα Ντε Λα Σινιορία, το Παλάτζο Βέκιο, όπου στεγάζεται το δημαρχείο της πόλης, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, καθώς και την Πόντε Βέκιο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ          

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για την υπέροχη Βενετία. Άφιξη και περιήγηση στην «βασίλισσα της Αδριατικής». Θα επιβιβαστούμε στο τρένο και θα φθάσουμε στην περίφημη πλατεία Σαν Μάρκο για να επισκεφθούμε τον επιβλητικό ναό του Αγίου Μάρκου, να θαυμάσουμε τον πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων και την περίφημη γέφυρα των Στεναγμών. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ (διανυκτέρευση εν πλω) 

Μετά το πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Απόπλους (στις 16:30) για το λιμάνι της Πάτρας. Διανυκτέρευση εν πλω.

7η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας (στις 15:00). Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας, γεμάτοι εντυπώσεις και όμορφες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα.
 • Διαμονή στη Ρώμη στο Ξενοδοχείο 4* Villa Tuscolana, με πρωινό.
 • Διαμονή στη Φλωρεντία στο Ξενοδοχείο 4* Grand Hotel Tettucio, με πρωινό.
 • Διαμονή στη Βενετία στο Ξενοδοχείο 4* Villa Giustinian, με πρωινό.
 • Φόροι διαμονής.
 • Εισιτήρια τρένου για τη Βενετία.
 • Check points.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας, καθ” όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Δημοτικοί φόροι.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.