1
4
3
6
2
5
7
Αναχώρηση:

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

3 ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 165,00€
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 235,00€

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΕΛΑΤΗ

1η Ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Λίμνη Πλαστήρα – Καλαμπάκα

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ. Πρώτη στάση μας η Λίμνη Πλαστήρα ή αλλιώς Λίμνη Ταυρωπού. Η περιήγηση μας στο μοναδικό τοπίο ξεκινά. Το υπέροχο αυτό τοπίο, οφείλεται στο μυαλό και τη φαντασία κάποιων ανθρώπων, που το 1960, δημιούργησαν την τεχνητή λίμνη Μέγδοβα ή Ταυρωπού, η οποία και μετονομάστηκε σε λίμνη Πλαστήρα, λόγω του ότι αποτελούσε προσωπικό όραμα του Ν. Πλαστήρα. Το φράγμα της λίμνης είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Πρόκειται για μια θεόρατη κατασκευή με μήκος 200 μέτρα και ύψος 83 μέτρα. Στάση στο φράγμα για φωτογραφίες και συνεχίζουμε μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή για την Πλαζ Λαμπερού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να γευματίσουμε δίπλα ακριβώς στη Λίμνη. Συνεχίζουμε για Καλαμπάκα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα: Ελάτη – Περτούλι – Νεραιδοχώρι –  Καλαμπάκα / ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για να θα επισκεφθούμε την Ελάτη και το Περτούλι, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και στη συνέχεια το Νεραϊδοχώρι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα με σπιτικές λιχουδιές. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Καλαμπάκα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση για την Κοπή Πίτας του Γραφείου μας, με ζωντανή μουσική, χορό και διασκέδαση. Πλούσια δώρα/εκδρομές για τους τυχερούς που θα κερδίσουν το φλουρί! Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα: Καλαμπάκα – Μετέωρα / Μουσείο Φυσικής Ιστορίας – Τρίκαλα – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για να επισκεφθούμε τους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων που δεσπόζουν επιβλητικά μεταξύ των βουνών Κόζιακα και Αντιχασίων και έχουν χαρακτηριστεί ως το δεύτερο Άγιον Όρος. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων, το οποίο περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή πτηνών και θηλαστικών καθώς και ένα ολοκληρωμένο μουσείο μανιταριών, το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα. Ο τρόπος παρουσίασης των συλλογών μέσα από διοράματα, αναπαριστά με απόλυτη ακρίβεια, το φυσικό περιβάλλον που διαβιούν τα ζώα και αναπτύσσονται τα μανιτάρια. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στα Τρίκαλα, με ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με στάση για τον απογευματινό μας καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές ιδιόκτητα πούλμαν.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Καλαμπάκα, στο ξενοδοχείο Divani Meteora Hotel 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο καθημερινά).
 • Δεξίωση για την Κοπή Πίτας της Εταιρείας μας, με ζωντανή μουσική και χορό.
 • Spa Center: εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο.
 • Πλούσια δώρα/εκδρομές για τους συμμετέχοντες, στη δεξίωση Κοπής Πίτας της Εταιρείας μας.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον Γεύματα, Ποτά, Φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.