2
3
1
4
Αναχώρηση:

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

3 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 125 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 140 €

«ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ στη ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ»

 ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ – ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ – ΚΑΤΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ 

1η Ημέρα (19/07): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Χαλκίδα – Άγιος Ιωάννης Ρώσος – Λίμνη Ευβοίας – Αιδηψός

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό μας την Αιδηψό. Πρώτη στάση μας η Χαλκίδα, όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για το χωριό Προκόπι, όπου θα έχουμε χρόνο να επισκεφτούμε την εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ρώσου που φυλάσσεται το σκήνωμά του. Χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια αναχώρηση για τη γραφική και παραθαλάσσια Λίμνη Ευβοίας, η οποία αποτελεί τον πιο γραφικό προορισμό της Εύβοιας, με πλακόστρωτα μονοπάτια και χρωματιστά σπίτια που θα μας ταξιδέψουν μέσα στο χρόνο. Στη Λίμνη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και μπάνιο. Επόμενος σταθμός η Αιδηψός. Οι πηγές της Αιδηψού είναι περισσότερες από ογδόντα. Η σύσταση των νερών και η μεγάλη θερμοκρασία τους έχει ιδιαίτερα ιαματική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και χρόνος για να απολαύσουμε τα ιαματικά λουτρά. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (20/07): Αιδηψός – Λιχαδονήσια – Άγιος Γεώργιος – Αιδηψός

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μονοήμερη κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια. Άφιξη στο λιμάνι, όπου θα μας παραλάβει το σκάφος για να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα. Περιήγηση και άφιξη στα Λιχαδονήσια, με αποβίβαση στην οργανωμένη παραλία. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο, καφέ ή ουζάκι. Στη συνέχεια αναχώρηση με το σκάφος και άφιξη στον Άγιο Γεώργιο Ευβοίας, με ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Αιδηψό. Ελεύθερο βράδυ. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (21/07): Αιδηψός – Όσιος Δαυίδ – Καταρράκτες Δρυμώνα – Αρκίτσα –  Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για να επισκεφτούμε την ιστορική Μονή Οσίου Δαυίδ.  Ο Όσιος Δαυίδ (περίπου το 1550) έκτισε τη μονή πάνω στα ερείπια του προϋπάρχοντος ναού, τον οποίο κατέστρεψαν οι Τούρκοι μετά την κατάληψη της Εύβοιας το 1470 και ανακατασκευάστηκε το 1877. Τα λείψανα του Οσίου φυλάσσονται στο ναό της μονής, καθώς το θυμιατό και το πετραχήλι του. Χρόνος για προσκύνημα και αναχώρηση για τους καταρράκτες Δρυμώνα. Πέρασμα μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος. Κατόπιν, αναχωρούμε για την Αιδηψό, με ενδιάμεση στάση και ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για Αρκίτσα. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση για τον απογευματινό μας καφέ. Άφιξη αργά το απόγευμα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Αιδηψό, στο ξενοδοχείο Istiaia Hotel 3* με πρωινό.
 • Χρήση της πισίνας στο ξενοδοχείο με ιαματικό νερό.
 • Κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.