1
2
3
4
5
6
Αναχώρηση:

Παρασκευή 28 Απριλίου

4 ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 178 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 222 €

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΥΘΗΡΑ & ΝΕΑΠΟΛΗ

Τσιρίγο – Μυλοπόταμος – Αγία Πελαγία – Αβλέμονας

1η ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Νεάπολη

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Ενδιάμεση στάση στο Σπαθοβούνι, για τον πρωινό μας καφέ. Στη συνέχεια άφιξη στη Νεάπολη. Χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Προαιρετική έξοδος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Νεάπολη – Κύθηρα  

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για το λιμανάκι από όπου θα πάρουμε το καράβι για τα Κύθηρα. Άφιξη στο όμορφο Τσιρίγο. Επιβίβαση στο πούλμαν, για να ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στο νησί. Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας (Μυρτιδίων), η οποία είναι μεγαλύτερη μονή των Κυθήρων και βρίσκεται στην περιοχή των Μυρτιδίων, δυτικά του νησιού, χτισμένη σε ένα φυσικό βραχώδης άνοιγμα, ανάμεσα από πάρα πολλές μυρτιές. Η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού. Χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια  θα  επισκεφθούμε τον Μυλοπόταμο, μια περιοχή με πλούσια βλάστηση και πολλά νερά, που πήρε το όνομά του από τους 24 μύλους, που υπήρχαν εκεί. Ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στην Αγία Πελαγία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Κύθηρα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση. Επόμενη επίσκεψη μας η Αγία Μόνη. Ο ναός της Μονής είναι αφιερωμένος στην Παναγία και κτίστηκε το 1840 με την βοήθεια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ο οποίος είχε τάξη στην Παναγία ότι εάν νικούσε η επανάσταση του 1821 κατά των τούρκων, θα επέστρεφε στο νησί και θα βοηθούσε στην ανοικοδόμηση του ναού. Μετά την επίσκεψή μας στη Μονή συνεχίζουμε  για Αβλέμονα, γραφικό ψαροχώρι με ξεχωριστή ομορφιά σε περιοχή με θαμνώδη βλάστηση. Ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στην Αγία Πελαγία και το ξενοδοχείο μας. Προαιρετική βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Νεάπολη – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι, όπου θα  επιβιβαστούμε στο ferry boat το οποίο θα μας μεταφέρει στη Νεάπολη. Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για μεσημεριανό φαγητό και καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

 Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Venardos Hotel στα Κύθηρα, με πρωινό.
 • Μία (1) διανυκτέρευση στο Limira Mare Hotel στη Νεάπολη, με πρωινό.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη – Κύθηρα – Νεάπολη.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
 • Διόδια.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα κ.α.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.