sandanski1
Meleniko
sandanski2
sandanski3
sandanski4
Αναχώρηση:

Τρίτη 16 Οκτώβρη 2018

4 ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 210,00 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 255,00 €

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΜΕΛΝΙΚ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

- Εκδρομή Χαλάρωσης & Αναψυχής –

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για το Σαντάνσκι της Βουλγαρίας. Μισάωρη ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για καφέ. Συνέχεια της διαδρομής μας ο Προμαχώνας, με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη και διέλευση των συνόρων κατόπιν ελέγχου διαβατηρίων. Άφιξη στο Σαντάνσκι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα: ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΜΕΛΝΙΚ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το κοντινό χωριό Πετρίτσι. Χρόνος ελεύθερος για τον πρωινό μας καφέ και  ψώνια στην πλούσια αγορά. Στη συνέχεια, αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Μέλνικ, το οποίο από το 1968 έχει κηρυχθεί “πόλη μουσείο” με τα περίπου 100 σπίτια του, που χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα “εθνική και πολιτιστική κληρονομιά”. Κάθε επισκέπτης οφείλει να γευτεί τα παραδοσιακά φαγητά και το τοπικό κρασί το οποίο φημίζεται στις τοπικές ταβέρνες. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και χρόνος για να απολαύσουμε τα spa και τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Ημέρα με ελεύθερο πρόγραμμα, στο παραθεριστικό κέντρο της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, το Σαντάνσκι. Είναι πόλη η οποία ανήκει στην επαρχία Μπλαγκόεβγκραντ και βρίσκεται σε κοιλάδα στους πρόποδες των Όρεων Πιρίν, στις όχθες του Ποταμού Σαντάνσκα Μπίστριτσα. Είναι πόλη με πολλές ιαματικές πηγές, που το καθιστούν πολύ δημοφιλή προορισμό για ανάπαυση και αναψυχή. Ελεύθερο πρόγραμμα για περιηγήσεις στην πόλη, αλλά και για να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου: εσωτερική και εξωτερική πισίνα, θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο κ.α. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη Θεσσαλονίκη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και φαγητό. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Σαντάνσκι, Interhotel Sandanski Hotel 4*, με ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό και δείπνο).
  • Δωρεάν χρήση εσωτερικής και εξωτερικής πισίνας με μεταλλικό νερό, θερμικής πισίνας, σάουνας, ατμόλουτρου, γυμναστηρίου, παιδικής χαράς.
  • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Διόδια.
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.