33
44
55
22
66
11
77
Αναχώρηση:

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

4 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 230 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 260 €

ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

ΠΑΡΟΙΚΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ  – ΛΕΥΚΕΣ – ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ – ΔΑΣΟΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ – Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

1η Ημέρα (07/07): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Πειραιάς – Πίσω Λιβάδι – Παροικιά

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (07.25) για το όμορφο κυκλαδίτικο νησί, την Πάρο. Άφιξη (11.25) και αναχώρηση για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στο Πίσω Λιβάδι. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Αναχώρηση για βραδινή βόλτα στην Παροικιά. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθούμε στα στενά γραφικά σοκάκια, αλλά και για να προσκυνήσουμε την Παναγία Εκατονταπυλιανή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (08/07): Λεύκες – Κολυμπήθρες – Νάουσα – Παροικιά

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Λεύκες, το οποίο χτίστηκε τον 16ο αιώνα από Κρητικούς και Πελλοπονήσιους πρόσφυγες, αλλά και ντόπιους που κατέφυγαν στα ορεινά για να διαφύγουν τη ληστρική επιδρομή πειρατών στα παράλια. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια αναχώρηση για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στις Κολυμπήθρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Βραδινή έξοδος στη Νάουσα, η οποία φημίζεται για τη νυχτερινή της διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα(09/07): Αντίπαρος – Σπήλαιο Αντιπάρου

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πούντα και επιβίβαση στο Ferry Boat, όπου θα αναχωρήσουμε για την Αντίπαρο. Οι ανοιχτοί δρόμοι αλλά και τα ασβεστωμένα στενά, στολισμένα με μπουκαμβίλιες και κόκκινα γεράνια, η ευρύχωρη πλατεία με τον ευκάλυπτο, ο πλακόστρωτος πεζόδρομος από το λιμάνι ως το Σιφναίϊκο Γιαλό συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα. Αναχώρηση για το Σπήλαιο της Αντιπάρου. Επίσκεψη του σπηλαίου με τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο σημαντικά σπήλαια, συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία του τόπου και προκαλεί μεγάλο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, λόγω των ευρημάτων της λίθινης εποχής που ανακαλύφθηκαν στο εσωτερικό του. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό στην Αντίπαρο. Επιστροφή στην Πάρο. Χρόνος ελεύθερος, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (10/07): Μουσείο Κυκλαδικής Λαογραφίας – Δάσος Πεταλούδων – Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου – Παροικιά – Ραφήνα – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο Κυκλαδικής Λαογραφίας Μπενέτου Σκιαδά «Σκορπιός». Το μουσείο αυτό φιλοξενεί έργα του αυτοδίδακτου λαϊκού καλλιτέχνη Μπενέτου Σκιαδά. Δεξιοτέχνης στις κατασκευές, ο Μπενέτος Σκιαδάς έχει δημιουργήσει εκπληκτικές μινιατούρες, με σπουδαιότερες αυτές των καραβιών όλων των ιστορικών περιόδων. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Δάσος με τις Πεταλούδες της Πάρου και την Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα. Αναχώρηση για το λιμάνι της Παροικιάς, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο (14.00). Άφιξη (20.40) στο λιμάνι της Ραφήνας και αναχώρηση με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια εκδρομέων οικονομικής θέσης: Πειραιάς – Πάρος & Πάρος – Ραφήνα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Παροικιά, στο ξενοδοχείο Aegeon Hotel 3* με πρωινό.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια εκδρομέων Πάρος – Αντίπαρος – Πάρος.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.