1
2
3
5
Αναχώρηση:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

2 ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 70,00 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 92,00 €

ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΝΕΣΤΑΝΗ

1η Ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Βυτίνα – Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Λιμποβίσι – Τρίπολη

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ. Στη συνέχεια, προχωρούμε για τη Βυτίνα. Χτισμένη σε υψόμετρο 1.033μ. σε μια κοιλάδα στους πρόποδες του Μαινάλου, η Βυτίνα είναι ταυτισμένη με τις ομορφιές του φθινοπώρου. Κοντά στην κεντρική πλατεία βρίσκεται η Βιβλιοθήκη της Βυτίνας, με αξιόλογο ιστορικό αρχείο για την περιοχή, καθώς και το ιστορικό πετρόκιστο κτίριο του “Ελληνικού Σχολείου”. Συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα, την Κυρά της Αρκαδίας που σε ταξιδεύει στον χρόνο. Θα δούμε την βιβλιοθήκη που λειτουργεί από το 1764 και θα επισκεφθούμε το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα σε τοπική ταβέρνα της περιοχής. Επόμενη στάση στην Στεμνίτσα με τους πιο φημισμένους μεταλλοτεχνίτες της Ελλάδος μια παραδοσιακή συντεχνία που διατηρείται μέχρι και σήμερα. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, θα δούμε το καμπαναριό στην κεντρική πλατεία που χτίστηκε από Τηνιακό μαρμαρά το 1877 και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου με τοιχογραφίες του Φώτη Κόντογλου. Συνεχίζουμε για το Λιμποβίσι, από όπου καταγόταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Σήμερα έχει ανακατασκευαστεί το πατρογονικό του Κολοκοτρώνη και λειτουργεί ως μουσείο της οικογένειας και του αγώνα των Ελλήνων του 1821. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Τρίπολη και άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα: Τρίπολη – Νεστάνη – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε την παρέλαση στην Τρίπολη. Χρόνος για καφέ και αναχώρηση για τη Νεστάνη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Mainalon Resort Hotel 3* στην Τρίπολη, με πρωινό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
  • Διόδια.
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.