1
2
4
3
2
1
Αναχώρηση:

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

4 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 250 €
Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 185 €

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στο ΜΠΑΝΣΚΟ»

- Χριστούγεννα Χαλάρωσης & Αναψυχής –

1η Ημέρα (23/12): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Μπάνσκο

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Μισάωρη ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για καφέ. Συνέχεια της διαδρομής μας ο Προμαχώνας, με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη και διέλευση των συνόρων κατόπιν ελέγχου διαβατηρίων. Άφιξη στο Μπάνσκο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Μπάνσκο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (24/12 – ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ): Ολοήμερη Εκδρομή Σόφια

Αναχώρηση νωρίς το πρωί μετά το πρωινό μας, για να γνωρίσουμε την πόλη της Σόφιας και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το Μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών κ.α. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. Χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ της παραμονής, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (25/12 – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ): Εκδρομή στη Ρίλα

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για να επισκεφτούμε τη Ρίλα και το φημισμένο μοναστήρι της. Είναι το μεγαλύτερο μοναστήρι της Βουλγαρίας, του οποίου η αρχιτεκτονική και καλλιτεχνική μεγαλοπρέπεια του αξίζει μια θέση στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς Unesco από το 1983. Δημιουργήθηκε τον 10ο αιώνα και έχει περάσει από διάφορα στάδια ανακατασκευής. Μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε το φρούριο στην αυλή και τον σταυρό του Ραφαήλ, ο οποίος κατασκευαζόταν από τον μοναχό Ραφαήλ για περίπου 12 χρόνια. Χρόνος για επίσκεψη και προσκύνημα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε τις ανέσεις του. Δείπνο Χριστουγέννων με μουσική και party σε ταβέρνα (εντός του ξενοδοχείου). Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (26/12): Μπάνσκο – Θεσσαλονίκη – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη Θεσσαλονίκη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και φαγητό. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Μπάνσκο, στο ξενοδοχείο Maraya Hotel 4* με ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό και δείπνο).
 • Δείπνο Χριστουγέννων.
 • Δωρεάν χρήση Spa (Εσωτερική Πισίνα, Jacuzzi, Σάουνα, Ατμόλουτρο).
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.