1
2
2
3
4
5
Αναχώρηση:

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

3 ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 155€
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 195€

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018″

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΒΟΛΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ

1η Ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Βόλος – Λάρισα / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα, για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τον Βόλο, όπου θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό στα φημισμένα τσιπουράδικα. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Λάρισα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί  «Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν» με φαγητό και μουσική σε μουσικό μεζεδοπωλείο της πόλης. Διανυκτέρευση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

2η Ημέρα: Λάρισα – Τρίκαλα (Μύλος των Ξωτικών)

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για να επισκεφθούμε τα γραφικά Τρίκαλα, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το «Μύλο των Ξωτικών». Στο «Μύλο των Ξωτικών» ταυτόχρονα με τις ποικίλες εορταστικές δράσεις (συναυλίες, χορευτικά, σπίτι του Άη Βασίλη, ταχυδρομείο ξωτικών, φούρνος των ξωτικών κ.α.), λειτουργεί η μαγική Χριστουγεννιάτικη Αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Λάρισα. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Λάρισα – Τύρναβος – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για να επισκεφθούμε τον  Τύρναβο, τόπο γνωστό για το καλό τσίπουρο. Εκεί θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο οινοποιείο του Συνεταιρισμού, όπου στεγάζεται σήμερα όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την παραγωγή ποιοτικού οίνου και λειτουργεί μονάδα παραγωγής συμπύκνωσης και ανακαθαρισμού γλεύκους. Τα προϊόντα του συνεταιρισμού κυκλοφορούν σε πάνω από 60 ετικέτες, ούζο, τσίπουρο και κρασί. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για το μεσημεριανό μας φαγητό και τον απογευματινό μας καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές ιδιόκτητα πούλμαν.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Park Hotel 3* στη Λάρισα, με πρωινό.
 • Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.