1
2
7
5
6
4
3
Αναχώρηση:

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

4 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 200 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 270 €

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ 2020»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΔΡΑΜΑ – ΒΟΛΟΣ

ΤΡΕΝΑΚΙ ΝΕΣΤΟΥ – ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ – ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

1η Ημέρα (29/02): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Θεσσαλονίκη – Καβάλα

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Καβάλα, με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ στα Καμένα Βούρλα. Επόμενος σταθμός μας η Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στη συμπρωτεύουσα, να επισκεφτούμε τον Ναό του Αγίου Δημητρίου και να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια μέσω της Εγνατίας οδού θα φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό, την Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Προαιρετική βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (01/03): Δράμα – Τρενάκι Νέστου – Ξάνθη (Καρναβάλι) – Καβάλα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το σιδηροδρομικό σταθμό στη Δράμα. Εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρένο της κοιλάδας Νέστου. Πυκνή βλάστηση, ζαρκάδια και πουλιά συνθέτουν το τοπίο που θα απολαύσουμε. Η διαδρομή αυτή που πραγματοποιεί το τρένο είναι μια μοναδική εμπειρία που κανένα άλλο μεταφορικό μέσο δε μπορεί να προσφέρει. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Ξάνθη. Εκεί θα έχουμε χρόνο για να παρακολουθήσουμε το ξακουστό «Ξανθιώτικο Καρναβάλι». Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (02/03): Παρανέστι (Κούλουμα) – Φράγμα Θησαυρού – Οινοποιείο – Καβάλα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Παρανέστι, όπου εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, αλλά και να δεχτούμε την αρχοντική φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής για να γλεντήσουμε μαζί τους την Καθαρά Δευτέρα. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Φράγμα θησαυρού (καιρού επιτρέποντος), ένα από τα μεγαλύτερα έργα ηλεκτροπαραγωγής του Νομού Δράμας. Σήμερα έχουν κατασκευασθεί και λειτουργούν δύο, του Θησαυρού και της Πλατανόβρυσης και έχουν δημιουργηθεί οι δύο αντίστοιχες λίμνες. Το ύψος του φράγματος του Θησαυρού είναι 175 μέτρα και θεωρείται το υψηλότερο φράγμα της Ελλάδος. Επόμενος σταθμός μας η Αδριανή, όπου θα επισκεφθούμε το επιλεγμένο Οινοποιείο «Oinogenesis«. Εκεί θα έχουμε χρόνο για να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις, αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε οινογνωσία, όπου θα μας προσφέρουν ποικιλία τυριών και αλλαντικών. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (03/03): Καβάλα – Βόλος – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας, με ενδιάμεση στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το Βόλο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό στα φημισμένα τσιπουράδικα.  Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο Lucy Hotel 5* με ημιδιατροφή.
 • Δώρο το εισιτήριο του τρένου για την Παρανέστια διαδρομή (από Δράμα προς Ξάνθη).
 • Ξενάγηση, οινογνωσία και ποικιλία τυριών/αλλαντικών στο Οινοποιείο «Οινογένεσις».
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 4,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.