3
2
1
4
Αναχώρηση:

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

4 ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 195 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 245 €

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ

Λευκάδα - Σύβοτα – Εκβολές Αχέροντα – Νεκρομαντείο

Αρχαία Νικόπολη – Παξοί Αντίπαξοι – Βόνιτσα – Ναύπακτος

1η ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Λευκάδα – Πρέβεζα

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Ενδιάμεση στάση για καφέ καθοδόν. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα φτάσουμε στη Λευκάδα, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό και επίσκεψη στην Παναγία Φανερωμένη. Αναχώρηση για την Πρέβεζα, η οποία πήρε το όνομα της από την αρχαία σλάβικη λέξη perevoz, που σημαίνει πέρασμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Νεκρομαντείο Αχέροντα - Εκβολές Αχέροντα – Σύβοτα – Αρχαία Νικόπολη – Πρέβεζα

Αναχώρηση μετά το πρωινό για να επισκεφθούμε το πιο φημισμένο νεκρομαντείο του αρχαίου ελληνικού κόσμου, το νεκρομαντείο του Αχέροντα, το οποίο βρίσκεται κοντά στις βορειοδυτικές όχθες της Αχερουσίας λίμνης, στο σημείο όπου ενώνονται τα ποτάμια του Άδη, ο Αχέροντας με τον Κωκυτό. Στις αρχαίες πηγές η τοποθεσία της Αχερουσίας λίμνης περιγράφεται ως το σημείο κατάβασης των νεκρών στον Άδη και η Εφύρα, η πόλη της Ηπείρου που βρίσκεται λίγο βορειότερα, συνδέεται με πανάρχαιη λατρεία της θεότητας του θανάτου. Χρόνος για επίσκεψη και αναχώρηση για τις εκβολές του ποταμού Αχέροντα. Οι εκβολές βρίσκονται στο Ιόνιο Πέλαγος στο χωριό Αμμουδιά, όπου σχηματίζεται το Δέλτα. Εμείς σας προτείνουμε να απολαύσετε μια βαρκάδα στο ποταμό, ο οποίος διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Στη συνέχεια θα μεταβούμε  στα Σύβοτα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Επιστρέφοντας θα επισκεφθούμε την Αρχαία Νικόπολη, πόλη της Ηπείρου που ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους κοντά στη σημερινή Πρέβεζα. Ο αρχαιολογικός χώρος αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη σε έκταση αρχαία πόλη της Ελλάδας. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Πάργα – Παξοί Αντίπαξοι – Πρέβεζα

Αναχώρηση μετά το πρωινό για την Πάργα. Χρόνος ελεύθερος και προαιρετική κρουαζιέρα (καιρού επιτρέποντος) στους Παξούς και Αντίπαξους. Οι Παξοί και οι Αντίπαξοι (νοτιοανατολικά των Παξών), είναι μικρά γραφικά νησιά των Επτανήσων, στο Ιόνιο Πέλαγος και διοικητικά ανήκουν στο Νομό Κέρκυρας. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο. Επιστροφή στην Πάργα και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Πρέβεζα – Βόνιτσα – Ναύπακτος – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το δρόμο της επιστροφής με πρώτη μας στάση στη Βόνιτσα, για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια άφιξη στην όμορφη Ναύπακτο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Margarona Hotel 3* Superior στην Πρέβεζα – www.margaronaroyal.gr
 • Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ.
 • Τοπικός ξεναγός (για τις 2 ημέρες του προγράμματος).
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Η βαρκάδα στον ποταμό Αχέροντα.
 • Η προαιρετική κρουαζιέρα Παξοί Αντίπαξοι (κόστος ανά άτομο: 20,00 €).
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα.