222
111
444
333
666
555
Αναχώρηση:

Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020

4 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο: 210 €
Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 225 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 285 €

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ – ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ – Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΣΤΟΜΙΟ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ – ΒΟΛΟΣ

1η Ημέρα (06/08): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Παλαιός Παντελεήμονας – Παραλία Παντελεήμονος

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη στα Καμένα Βούρλα και χρόνος για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για Πιερία και τις πανέμορφες παραλίες του νομού. Άφιξη στον Παλαιό Παντελεήμονα, το πανέμορφο χωριό κρεμασμένο στις πλαγιές του Ολύμπου που έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός. Πέτρινα σπίτια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές, λιθόκτιστα καλντερίμια, η πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, η αναπαλαιωμένη εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα που δεσπόζει στο κέντρο της, αποτελούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Αναχώρηση για την παραλία του Παντελεήμονος, άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (07/08): Κονταριώτισσα – Ι.Μ. Οσίου Εφραίμ – Παραλία Κατερίνης

Αναχώρηση μετά το πρωινό για την Κονταριώτισσα ή όπως ονομαζότανε παλαιότερα Κουντουριώτισσα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από ιστορικής σημασίας, αφού εκεί χωροθετείται η αρχαία Πιερίδα, από όπου και πήρε το όνομά της ο Νομός Πιερίας. Στο λόφο του οικισμού βρίσκεται η νεώτερη γυναικεία Ιερά Μονή του Οσίου Εφραίμ, η μοναδική σε όλον τον κόσμο, η οποία είναι αφιερωμένη στον Όσιο Εφραίμ τον Σύρο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και προσκύνημα. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παραλία της Κατερίνης, όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο με μουσική για χορό και διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (08/08): Στόμιο – Αγιόκαμπος

Πρωινό και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο Στόμιο, το τουριστικό θέρετρο που συνδυάζει βουνό με θάλασσα, ενώ κοντά του βρίσκεται το Δέλτα του Πηνειού ποταμού. Θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα. Επόμενη στάση μας ο Αγιόκαμπος Λάρισας που αποτελεί την επέκταση του ορεινού χωριού Σκήτη. Την περιοχή διασχίζουν τα ρέματα «Πουρί» και «Μπουρμπουλήθρα» που χύνονται στην παραλία του Αγιόκαμπου. Απομεινάρια παλαιότερων εποχών αποτελούν το κάστρο, πάνω από το λιμάνι, τα «σκαλοπάτια του Ξέρξη» και το τοξωτό γεφύρι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (09/08): Παραλία Παντελεήμονος – Βόλος – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το Βόλο, μία από τις ομορφότερες πόλεις της ελληνικής επικράτειας. Ο πλούτος της περιοχής και η μεγάλη του ιστορία αποτυπώνονται στην αρχιτεκτονική δομή της πόλης, που αποπνέει αυτοπεποίθηση και αρχοντιά. Τα πολλά αρχοντικά, τα δημόσια μέγαρα, μουσεία βιομηχανικές εγκαταστάσεις των αρχών του 20ου αιώνα και οι ιστορικές εκκλησίες κάνουν την περιήγηση στον Βόλο πραγματικά απολαυστική. Η θάλασσα δημιουργεί ένα υπέροχο παραλιακό μέτωπο με γραφικά μαγαζιά, ανάμεσά τους και τα περίφημα τσιπουράδικα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το παραδοσιακό τσίπουρο και τους ξεχωριστούς θαλασσινούς μεζέδες. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με στάση για τον απογευματινό μας καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Παραλία Παντελεήμονος, στο ξενοδοχείο San Panteleimon Hotel με ημιδιατροφή (πρωινό & δείπνο καθημερινά).
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
  • Διόδια.
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.