1
2
111
3
4
5
5555
Αναχώρηση:

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

3 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο: 155 €
Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 170 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 215 €

«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2021″

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ ΑΓΙΑΣ – ΛΑΡΙΣΑ

 ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΒΟΛΟΣ

1η Ημέρα (31/12/2020): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Μεταξοχώρι Αγιάς – Λάρισα

Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για το μαγευτικό Μεταξοχώρι ή αλλιώς το χωριό των καλλιτεχνών, έναν παραδοσιακό οικισμό με πολλά όμορφα σπίτια, μία πανέμορφη πλατεία, μέσα στα πλατάνια και το ωραίο κλίμα του Κισσάβου. Εκεί θα περιηγηθούμε στα στενά πετρόχτιστα σοκάκια, με τα πανέμορφα αρχοντικά και θα ανακαλύψουμε πολλές όμορφες γωνιές του χωριού, αλλά και σπίτια πολλών γνωστών καλλιτεχνών. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Λάρισα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν σε επιλεγμένο μουσικό μεζεδοπωλείο, με πλούσιο μενού και ορχήστρα μουσικής για διασκέδαση και χορό. Διανυκτέρευση.

! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

 

2η Ημέρα (01/01/2021): Μετέωρα – Τρίκαλα – Λάρισα

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για να επισκεφθούμε τους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων που δεσπόζουν επιβλητικά μεταξύ των βουνών Κόζιακα και Αντιχασίων και έχουν χαρακτηριστεί ως το δεύτερο Άγιον Όρος. Εκεί θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου, το ιστορικότερο και μεγαλύτερο μοναστήρι στον μοναδικού κάλλους τόπο των Μετεώρων. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επόμενη στάση μας το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το οποίο περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή πτηνών και θηλαστικών καθώς και ένα ολοκληρωμένο μουσείο μανιταριών, το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα. Ο τρόπος παρουσίασης των συλλογών μέσα από διοράματα, αναπαριστά με απόλυτη ακρίβεια, το φυσικό περιβάλλον που διαβιούν τα ζώα και αναπτύσσονται τα μανιτάρια. Χρόνος για επίσκεψη και αναχώρηση για τα Τρίκαλα, την γραφική επίπεδη πόλη που το κέντρο της διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, στη Λάρισα. Ξεκούραση και  βραδινή προαιρετική έξοδος. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (02/01/2021): Λάρισα – Τύρναβος – Βόλος – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για να επισκεφθούμε τον  Τύρναβο, τόπο γνωστό για το καλό τσίπουρο. Εκεί θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο, όπου στεγάζεται σήμερα όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την παραγωγή ποιοτικού οίνου και λειτουργεί μονάδα παραγωγής συμπύκνωσης και ανακαθαρισμού γλεύκους. Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε για τον Βόλο, όπου θα έχουμε ελεύθερος χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό στα φημισμένα τσιπουράδικα. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

   

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

 

*Σημείωση*: Λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19 και με στόχο την προστασία των συμμετεχόντων, η πληρότητα των θέσεων στο πούλμαν είναι 65%, με παράλληλη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας

Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

captcha
εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

  

Περιλαμβάνονται
  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Park Hotel 3* με πρωινό.
  • Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν σε επιλεγμένο μουσικό μεζεδοπωλείο, με πλούσιο μενού και ορχήστρα μουσικής για διασκέδαση και χορό. Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Διόδια.
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.